Home > Circuit > Ook Belgische pole in Oostenrijk!

Ook Belgische pole in Oostenrijk!

In Oostenrijk zijn de troepen van de Supercar Challenge aan hun tweede meeting van het seizoen bezig. De serie verloopt dit seizoen vrij anoniem, bij een zo goed als volledig gebrek aan communicatie vanwege de organsiatie en als er al gecommuniceerd wordt, dan is het niveau niet altijd even professioneel.

Hoe dan ook, de gastrijders Harald Pavlas en Dieter Svepes (Porsche) waren de snelsten tijdens de kwalificaties voor race 1, later vandaag. Roger Grouwels, de leider in het kampioenschap, was met zijn Porsche als derde de snelste van de reguliere deelnemers. Ward Sluijs en Bas Schouten starten achteraan na problemen met de BMW M4 van JR Motorsport. Beter nieuws was er voor Chris Voet en Bart van den Broeck, want zij reden in hun Peugeot RCZ naar de eerste plaats van de Sport divisie.