Home > #Hoofdnieuws > Aston Martin Brussels weer in GT Open!

Aston Martin Brussels weer in GT Open!

Aston Martin Brussels is back in business, want het Brusselse team van José Farasyn, neemt over enkele weken deel aan de tweede manche van de International GT Open in Spa-Francorchamps. Hun laatste optreden in het kampioenschap dateert van 2015, toen er in Spa twee podia werden weggekaapt.

José Farasyn was met zijn team uiteraard al eerder met succes actief in de GT Open met klinkende namen als Maxime Martin, Bertrand Baguette, Maxime Soulet en Enzo Ide. Ook ditmaal opteert het team met basis in Zaventem voor Belgen achter het stuur, met drievoudig Belgian GT kampioen Tim Verbergt (41) en Sam Dejonghe (25), die we ondertussen ook niet meer moeten voorstellen. “Wij blijven de Belgen in de autosport als uitgangspunt hebben en vandaar ook onze keuze“, liet Farasyn aan de redactie weten. “We zijn blij om weer terug van de partij te zijn en dit is misschien wel het begin van nog meer nieuwe raceavonturen. Aston Martin Brussels ondersteunt nog steeds de NGO ‘Liège aide Haïti’ (Liege helps Haiti), een organisatie die het straatarme Haïti helpt na de aardbeving van 2011.”

De races van de GT Open vinden plaats op 27 en 28 mei