Home > Electric > Gaat Kubica naar de Formula E?

Gaat Kubica naar de Formula E?

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Robert Kubica legde op dinsdag 2 mei een test af met een Formula E bolide op het circuit van Donington. De veelzijdige Pool werd uitgenodigd met het oog op een deelname aan de serie. Als Kubica vindt dat hij een formulewagen voldoende kan besturen dan zouden we nog dit seizoen het debuut kunnen zien van de Pool, aangezien er nog stoeltjes vrij zijn. Op 15 juli bijvoorbeeld tijdens de E-Prix van New York want dan zijn Jose Maria Lopez, Sam Bird en Sebastien Buemi al aan de slag op de Nurburgring voor het WEC en moeten e-dams Renault en DS Virgin op zoek naar andere rijders…
Onlangs nog haakte Kubica in extremis en onverwacht af voor een LMP1-zitje bij de WEC.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]