Home > Circuit > GT > Bentley met drie wagens in 24U Nurburgring

Bentley met drie wagens in 24U Nurburgring

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
In de VLN (langstreckenverein, races die enkel op de lange Nordschleife plaats vinden) zal het Abt team voor de beroemde 24-uursrace van de Nurburgring aantreden met drie Bentleys. Het team krijgt de steun van de constructeur met het Bentley Team M-Sport. De drie officiële Bentley rijders zullen de effectieven bij Abt komen versterken. Dat betekent dat Guy Smith, Steven Kane en Maxime Soulet het team vervoegen dat nu al Christian Mamerow, Christer Jöns, Christian Menzel, Chris Brück, Nico Verdonck en Jordan Pepper in de rangen telt.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
NLS: Team Schnitzer pakt de pole
E-Circuit: volg hier de vierde ronde van de virtuele VLN
E-Circuit: volg hier de derde virtuele VLN-race!
VLN: er wordt hard aan de kalender gewerkt

Leave a Reply