Home > Circuit > 2017 voor… Louis Machiels

2017 voor… Louis Machiels

Het droomteam Louis Machiels, Niek Hommerson en Andrea Bertolini is weer verenigd. De Limburger Louis Machiels won in 2011 en 2012, samen met de Nederlander Niek Hommerson en de Italiaan Andrea Bertolini, de titel in Pro/Am in de Blancpain GT Series en datzelfde trio haalde ook tweemaal de zege in de 24 Uur van Spa, in diezelfde klasse binnen. Na twee seizoenen met andere teamgenoten en in andere wagens, neemt Machiels nu de draad weer op en zien we hem vanaf dit weekend weer met de AF Corse Ferrari 488 aan het werk.

“Klopt, ik ga niet zeggen dat ik op de dool geweest ben, maar de resultaten met Niek en Andrea in de Ferrari waren toch een stuk beter dan met de Bentley en met de Lamborghini van de voorbije twee seizoenen. Uiteraard is onze ambitie om er een derde titel of een derde zege in Spa aan toe te voegen, maar daarvoor moeten we een heel seizoen hard werken. Ik heb het volste vertrouwen in mijn teamgenoten, het gereputeerde team van AF Corse en uiteraard de schitterende nieuwe Ferrari 488. Eigenlijk sta ik te trappelen om zondag weer te gaan racen.”

Foto: © Decancq

 

Leave a Reply