Home > Circuit > Pierre-Yves Paque en Grégory Paisse met schitterende Porsche 911 in Spa 400

Pierre-Yves Paque en Grégory Paisse met schitterende Porsche 911 in Spa 400

Pierre-Yves Paque en Grégory Paisse stonden vorig seizoen al eens aan de start van de 24 Uur van Spa in een bijzonder mooi gedecoreerde Porsche 911 Cup en nu zondag neemt het duo deel aan de Spa 400, een nieuwe wedstrijd op de Belgische autosportkalender. De Spa 400, onderdeel en de openingsmanche van de Hundred Series by BGDC, wordt een voorbereiding op de 24 uur van Spa, later dit seizoen. Let ook nu weer op de schitterende decoratie die naar de Porsche 919 Hybrid verwijst en de kleine vraag: “R8 or 911?” op de deur. Het spreekt voor zich dat dergelijke inspanningen voor de look van een wagen niet onopgemerkt voorbij mogen gaan.

Leave a Reply