Home > Rally > BRC > Slijtageslag in TAC Tielt, Verschueren leidt

Slijtageslag in TAC Tielt, Verschueren leidt

In de TAC rally, de derde manche van het Belgian Rally Championship, is het verrassend Vincent Verschueren die na de eerste lus de leiding in handen heeft. De leider in de puntenstand van het BK is voorlopig 13 seconden sneller dan Kris Princen, die mogelijk fysiek nog wat hinder ondervind van zijn crash in Spa. Verschueren won alle proeven en Princen was telkens tweede.

Achter de beide Skoda Fabia R5 gaapt al een kloofje tot Bert Cornelis in zijn Citroën DS3 R5 (+25”) en die heeft dan weer een kleine 7 seconden bonus op Tim Van Parijs in een Porsche. PJ Maeyaert sluit in zijn Fiesta R5 de top 5 af. Noteren we nog de opgave van Kevin Abbring voor de start (waterpomp), Melissa Debackere (gebroken draagarm) en de Mevius (wielbouten).

Leave a Reply