Home > Circuit > Alfa op pole in TCR International! Belgen presteren redelijk.

Alfa op pole in TCR International! Belgen presteren redelijk.

Davit Kajaia heeft in de Romeo Ferraris Alfa Romeo Giulietta verrassend de polepositie gereden in de opener van de TCR International. Op het Rustavi International Motopark in GeorgiĆ«, was hij sneller dan Attila Tassi in een M1RA Honda Civic. Team WRT zorgde met een 4de stek – Jean-Karl Vernay in een de Golf GTi – voor het beste Belgische resultaat. Het gloednieuwe Comtoyou Racing maakte met een zesde startplek voor kampioen Stefano Comini ook geen slechte indruk, in tegenstelling tot DG Sport, dat Homola en onze landgenoot Corthals respectievelijk niet verder dan een 12de en 14de stek zag komen, uiteraard beide in een Opel Astra. Morgen staan de twee wedstrijden op het menu.

Leave a Reply