Home > Rally > ERC > Lukyanuk leidt Azoren na crash “Kajo”

Lukyanuk leidt Azoren na crash “Kajo”

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Titelverdediger Kajetanowicz vatte deze vrijdag aan met een 1.1 sec. voorsprong op Lukyanuk, maar de Pool ging van de baan na nauwelijks twee kilometer op de openingsproef van vandaag. Drie opeenvolgende scratches zetten Lukyanuk vervolgens in een zetel aan de leiding met 27 sec. voorsprong. Daarachter volgde een Portugese broederstrijd en met twee scratches op het einde van de dag kon Bruno Magelhaes (Fabia R5) uiteindelijk over Ricardo Moura (Fiesta R5) wippen naar de tweede plaats. Gryazin (Fabia R5) pikte nog zijn ritzege mee en logeerde zich op de 4de plaats, voor merkgenoot Marjan Griebel.

Morgen eindigt de rally van de Azoren met twee lussen van drie proeven.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50

Leave a Reply