Home > Industrie > Opel presenteert nieuwe Insignia

Opel presenteert nieuwe Insignia

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Opel heeft zijn Insignia stevig onder handen genomen. De nieuwkomer heeft de sportieve elegantie van een grote coupé, is ronduit ruim en uiterst aangenaam om mee te rijden dankzij de nieuwe voertuigarchitectuur, en biedt toonaangevende veiligheids- en comfortopties zoals het een vlaggenschip betaamt.

De Insignia van de tweede generatie imponeert niet alleen met zijn dynamische lijnen vanbuiten en rustgevende wellnesssfeer vanbinnen, maar biedt ook een grote waaier aan intelligente technologieën, van de trendsettende Opel IntelliLux LED Matrix koplampen en bijzonder geavanceerde vierwielaandrijving met koppelvectoring, tot ultramoderne rijhulpsystemen en verfijnde voorruitprojectie.

Bovendien is de Insignia uitgerust met de kenmerkende eersteklas­connectiviteit van Opel op basis van smartphone-integratie. De nieuwe Insignia verbaast met hoge wendbaarheid en rijprecisie, meer ruimte en een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding die de wagen meer dan ooit tot een waardige tegenstander maken, ook voor modellen van premiummerken.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_gallery admin_label=”Galerij” gallery_ids=”1479,1480,1481″ fullwidth=”on” orientation=”landscape” show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” background_layout=”light” auto=”on” auto_speed=”5000″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply