Home > Circuit > BMW wil Groene Hel veroveren

BMW wil Groene Hel veroveren

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

BMW Motorsport heeft zijn zinnen op de 24 Uur van de Nürburgring gezet, zoveel is duidelijk na de bekendmaking van de lijst van teams en rijders voor de Duitse uithoudingsklassieker. Op 27 en 28 mei levert de constructeur uit München meer dan schoon volk in de Eifel.

BMW Team Schnitzer, ROWE Racing en Schubert Motorsport zijn de team die twee VLN-wedstrijden en uiteraard de 24 uur van de Ring zelf zullen afwerken, met maar liefst zes BMW M6 GT3. 21 rijders maken hun opwachting in de zes bolides.

Timo Scheider, Marc Basseng, Alex Lynn en Tom Onslow-Cole zijn de nieuwkomers. Falken Motorsports en Walkenhorst Motorsport zijn de privéteams die een M6 GT3 zullen inzetten.

Rijders per teams:

BMW Team Schnitzer:

Marco Wittmann

Tom Blomqvist

Martin Tomczyk

Augusto Farfus

Augusto Farfus

Alex Lynn

António Félix da Costa

Timo Scheider

ROWE Racing:

Maxime Martin (BEL)

Philipp Eng

Marc Basseng

Alexander Sims

Alexander Sims

Richard Westbrook

Markus Palttala

Nick Catsburg

Schubert Motorsport:

John Edwards

Jens Klingmann

Tom Onslow-Cole

Jörg Müller

Jörg Müller

Kuno Wittmer

Bruno Spengler

Jesse Krohn

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/17359425_1361891310516693_6821068925656653810_o.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
In een notendop: GT
IGTC Bathurst: 28 wagens voor start van seizoen
Alessandro Zanardi: “er zijn verschillende aspecten die we kunnen gebruiken als uitgangspunt voor een beter leven”
DTM Zolder: met Robert Kubica?

Leave a Reply