Home > Circuit > Uithouding in een notendop: McLaren, Nissan en Mercedes

Uithouding in een notendop: McLaren, Nissan en Mercedes

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

McLaren GT heeft zijn rijders bekend gemaakt voor de Driver Academy 2017. Blijvers zijn Andrew Watson en Ben Barnicoat, terwijl er ook zes nieuwe namen opduiken. David Fumanelli, ex-GP3 Series en Renault Sport Trophy krijgt het gezelschap van Brusselaar Loris Hezemans, Sandy Mitchell, Ciaran Haggerty, Akhil Rabindra en Dean Macdonald.

Kornely Motorsport maakt in 2017 zijn opwachting in de Blancpain GT Series Sprint Cup, met een Mercedes-AMG GT3 voor Yoshi Mori en Kenneth Heyer. De livery, in de kleuren van Hello Kity, is enigszins opvallend.

Nissan zet dan weer een tweede wagen in voor de Blancpain Endurance, een auto voor voormalig Nissan GT Academy winnaar Matt Simmons, Matt Parry en Struan Moore. Alex Buncombe, Katsumasa Chiyo en Lucas Ordonez doen het in de andere wagen.

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/nissan2.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/17201088_1459465950753701_8574319094071897385_n.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Blancpain GT Endurance: vierde plaats voor Machiels
Nissan GT-R met 50ste Anniversary Edition
Opinie: twee maten en twee gewichten, met één BoP
Nissan LEAF populairste elektrische auto in Europa

Leave a Reply