Home > Circuit > De nieuwe Audi RS5 DTM en RS5 in Genève voorgesteld

De nieuwe Audi RS5 DTM en RS5 in Genève voorgesteld

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_gallery admin_label=”Galerij” gallery_ids=”606,607,608″ fullwidth=”on” orientation=”landscape” show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” background_layout=”light” auto=”off” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_gallery][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Naast de DTM-versie van de Audi A5, werd in Genève ook de nieuwe Audi RS 5 Coupé voorgesteld. Het is het eerste Audi Sport-model in de nieuwe RS-designtaal. Zijn compleet nieuw ontwikkelde 2.9 TFSI Biturbo levert 331 kW (450 pk) en een koppel van 600 Nm. De standaard quattro-vierwielaandrijving verdeelt het vermogen uiteraard over de vier wielen.

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/A171728_medium.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Belcar 2023: met AC Motorsport
Dakar 2023: Chicherit wint, Sainz verliest leiding
Dakar: proloogwinst voor Ekström en Audi
Toerisme: Denis Dupont weer in Michelin Pilot Challenge

Leave a Reply