Home > #Hoofdnieuws > 2017 voor… Christoff Corten

2017 voor… Christoff Corten

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Christoff Corten is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de nationale uithoudingsspecialisten. De Brabander reed diverse malen de 24 Uur van Zolder en de 24 Uur van Spa, met BMW, Porsche en Ferrari.

Christoff, wat zijn de plannen voor dit seizoen 2017?

“Ik wil mijn ervaring verder gebruiken en aanscherpen en ik ga dit seizoen weer minstens één 24-uursrace rijden. Persoonlijk staat de 24 Uur van Zolder het hoogst op mijn verlanglijstje en ik ga ook om te winnen. Ik heb diverse ereplaatsen behaald en stond al op het hoogste podium in mijn klasse en nu droom ik echt wel van een plaats bovenaan het podium algemeen. Ik praat met diverse teams en mijn keuze zal ik later bekend maken. Ik bekijk ook de opties in de 24 Uur van Spa, maar iedereen weet dat die race bepaalde budgetten vereist. Verder zijn er nog pistes in Belcar en TCR Benelux. Uiteraard is het feit dat Peugeot nu een bolide voor TCR heeft een bijkomende troef, want wij hebben uiteraard een familiale concessie van het Franse merk in Binkom, tussen Leuven en Tienen.”

Wat is je autosportdroom?

“Daar kan ik snel op antwoorden: de 24 Uur van Le Mans in een Ferrari, dat is een jongensdroom, iets waar je echt van hoopt dat de kans zich ooit een dag voordoet!”

 

 

[/et_pb_text][et_pb_gallery admin_label=”Galerij” gallery_ids=”640,641,642,643″ gallery_orderby=”rand” fullwidth=”on” orientation=”landscape” show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” background_layout=”light” auto=”on” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen
Porsche Carrera Cup Benelux: Hans Weijs Motorsport doet zijn intrede

Leave a Reply