Home > Industrie > Tweemaal sportief in Genève met Ford en Skoda

Tweemaal sportief in Genève met Ford en Skoda

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Ford staat onder meer met zijn gamma Ford Performance-modellen op het Autosalon van Genève 2017 en laat er de volgende generatie van de Ford Fiesta ST zijn wereldwijde publieke debuut maken. De volgende generatie van de Fiesta ST introduceert een gloednieuwe en 200 pk sterke 1.5 EcoBoost-benzinemotor met drie cilinders.

Skoda lanceert in Zwitserland dan weer de ŠKODA OCTAVIA RS 245, de krachtigste Octavia die er ooit is geweest.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_gallery admin_label=”Galerij” gallery_ids=”544,545,546,547″ fullwidth=”off” orientation=”landscape” show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” background_layout=”light” auto=”off” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
WRC Zweden: zeven Belgen en weer een vloot WRC2-deelnemers
WRC 2023: wat u moet weten voor de start van het seizoen
BRC 2023: Jos Verstappen en Renaud Jamoul met Skoda
Arctic rally: plezier op ijs en sneeuw, met onder meer ex-F1-winnaar Heikki Kovalainen

Leave a Reply