Day

augustus 7, 2021

Fiesta Sprint Cup: volle winst voor Milan De Laet!

Na een tumultueuze race, die lange tijd werd geneutraliseerd, slaagde Milan De Laet erin om in 2de stelling en, vooral, 1ste Belg de ingekorte rit te winnen van een beresterke Polle Geusens en Philippe Huart, die weer nipt naast de grootste beker greep! 

Carrera Cup Zolder: van Eijndhoven wint spektakelstuk

In de Porsche Carrera Cup Benelux waren het opnieuw dezelfde namen die de dienst uitmaakten. De top 3 van het kampioenschap was ook tijdens de eerste race van het DTM-weekend goed voor het volledige podium, maar met Huub van Eindhoven als winnaar in de PGZ Porsche 911

Fiesta Sprint Cup: top 3 voor Junior-trio Nathan Vanspringel, Tomas De Backer en Milan De Laet!

Van bij de eerste ronde van de kwalificaties nestelde Nathan Vanspringel zich aan de spits van het twintigkoppige startveld en hoewel de rijder van de #29 Ford Vanspringel Automobiles nadien de algemeen snelste rondetijd moest afstaan aan Nederlander Laurens de Wit, bleef hij het Belgische peloton domineren en pakte aldus de Belgische ‘pole position’, voor Tomas De Backer en Milan De Laet!

DTM Zolder: Muth tevreden na de eerste race

Letterlijk de enige rijder die echte durfde aanvallen in de eerste DTM-race van het weekend in Zolder, was Esteban Muth. De Vlaams-Brabander maakte een drietal plaatsen goed tijdens de race om uiteindelijk als zesde te eindigen.