Day

juni 22, 2021

South Belgian BRC: mooi en uitdagend parcours

Een 100 procent natuurlijk hoekje van ons Belgenland: de ideale omgeving om de rallysport op hoog niveau te beoefenen! Op zaterdag 26 juni kunnen de deelnemers aan het Belgian Rally Championship met de eerste editie van de South Belgian Rally eindelijk aan hun seizoen 2021 beginnen

WRC Kenia: Toyota verdedigt leidersplaatsen

Het World Rally Team van TOYOTA GAZOO Racing bereidt zich voor op de zeer lastige Safari Rally, die van 24 t/m 27 juni in Kenia wordt gereden. Daarmee staat dit markante evenement voor het eerst in bijna twintig jaar weer op de kalender van het FIA World Rally Championship.

WRC Kenia: alleen onbekende factoren voor eerste wedstrijd in 19 jaar

Bijna 20 jaar: zolang is het geleden dat de Keniaanse Safari Rally nog op WK-kalender stond. In 2002 trokken de teams en rijders voor het laatst naar Afrika en dat voor een wedstrijd die in alles van de andere wedstrijden verschilt. Gezien de 19 jaar tussen de laatste editie en de wedstrijd van dit jaar, is ook alles nieuw. Wie zondag wint, volgt Colin McRae op de erelijst op.

VAS Rally: 49ste editie van de Monteberg Rally met sterk veld

Net als vorig jaar, zal ook de 49ste editie van de Station Le Seau Monteberg Rally kunnen uitpakken met een schitterende affiche. Een mooie beloning voor Club Superstage, want in deze onzekere tijden blijft het moedig en erg ingewikkeld om een sportwedstrijd van die omvang te organiseren.

WRX: Johan Kristoffersson teamgenoot Enzo Ide

Drievoudig wereldkampioen rallycross Johan Kristoffersson wordt dit jaar de teamgenoot van onze landgenoot Enzo Ide bij KYB EKS JC. Elk met een Audi S1 zullen zij een gooi doen naar de wereldtitel in 2021. Dit nieuws is uiteraard een mooi verjaardagscadeau voor Enzo Ide.