Day

maart 23, 2021

7 dagen om te overtuigen: de BMW M440i

Uiteraard zijn er iconische modellen die terugkomen, maar soms is de link zuiver persoonlijk en dat overkwam Autosportwereld.be bij de test van de BMW M440i. De nieuwe M440i deed ons onwillekeurig terugdenken aan een auto die we als kind bewonderden: de BMW M635 CSi.

Fiesta Cup 2021: terugkeer van Walter Cleynhens!

Met liefst acht seizoenen op de teller in de merkenracerij – van Clio, Mégane tot Saxo Cup – mogen we Walter Cleynhens terecht omschrijven als een Cup-specialist. Of we de 56-jarige Leuvenaar meteen kunnen aankondigen als één van de favorieten om tweevoudig Fiesta Cup-kampioen Herremans op te volgen, valt nog af te wachten. Cleynhens heeft immers sinds een kortstondig heroptreden in 2018, niet meer achter het stuur gezeten van een ‘koers’-auto!

WTCR 2021: Coronel weet van geen ophouden

Tom Coronel is 48, maar de Nederlander weer van geen ophouden en begint aan zijn 32ste autosportjaar. Coronel doet dat in WTCR met het Belgische team Comtoyou Racing. Coronel wordt dus teamgenoot van Frédéric Vervisch en Nathanaël Berthon.

F1 Road to Bahrein: Mercedes-AMG

De wintertesten verliepen stroef voor Mercedes, de eerste dag ging het al fout met de versnellingsbak en ook later op het weekend ging het fout met de auto. Ook de rondetijden waren niet indrukwekkend, maar dat zijn we bij Mercedes wel gewoon tijdens de wintertesten. Het team blijft topfavoriet om voor een achtste keer op rij de wereldtitel te behalen.