Day

januari 22, 2021

Monte-Carlo 2021: Belgen top in RC5

We hebben voorlopig één Belgisch leidersduo in de rally van Monte-Carlo, met name Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx in de #92 Renault Clio van PTR. Zij voeren de klasse RC5 aan. Ze doen het met de nagelnieuwe Renault Clio RS Line van Pieter Tsjoen Racing.

Monte-Carlo 2021: Neuville tevreden

Ondanks de nodige kopzorgen over de bandenkeuze in de ochtendproeven en een vijfde stek op één minuut van leider Elfyn Evans, is Thierry Neuville tevreden met zijn prestatie tot dusver. Onze landgenoot lijkt positief voor het vervolg van de rally van Monte-Carlo.

Monte-Carlo 2021: de Belgen in prima doen

De tweede dag van de Monte-Carlo is achter de rug en opvallend, alle Belgen zijn er nog bij en staan bovendien in de top 50 die zondag aan de slotdag mag beginnen. Uiteraard is Thierry Neuville de best geplaatste, maar ook buiten WRC doen onze landgenoten het goed.

Monte-Carlo 2021 KP7: Ogier slaat terug, Evans blijft leider

In de laatste proef van de tweede dag van de Monte-Carlo liet Sébastien Ogier (Toyota) zien waarom hij zevenmaal wereldkampioen is. De Fransman veegde zijn verlies van de lekke band in KP6 bijna volledig uit en de verzamelde concurrentie kreeg één seconde per kilometer en zelfs meer aangesmeerd