Day

januari 18, 2021

Monte-Carlo 2021: de toppers aan het woord

tilaan maken de troepen zich in de Alpen op voor de eerste afspraak van het WRC 2021. Maandag, dinsdag en woensdag mag er verkend worden, alvorens donderdagmiddag de aftrap van het seizoen wordt gegeven. De toppers tonnen zich alvast strijdvaardig.

WRC Ieper: van 13 tot en met 15 augustus

Nadat vorige week officieel werd aangekondigd dat de Renties Ypres Rally Belgium dit jaar mee zal tellen voor het FIA World Rally Championship, is nu ook de datum van het evenement gekend. De Renties Ypres Rally Belgium zal verreden worden van 13 tot 15 augustus 2021.

Rally: Maxime Potty wijkt uit naar Frankrijk

n 2021 wil de 21-jarige Belg zijn leerproces versnellen door aan twee Franse rallykampioenschappen deel te nemen: één op asfalt en één op onverhard. Maxime gaat aan de slag met een Ford Fiesta Rally2 uit de ateliers van TM Compétition en krijgt Loïc Dumont als corijder.

Trophée Andros: Ide maakt zijn debuut

Het moet even geleden zijn, maar dit weekend stond er een landgenoot aan de start van een wedstrijd van de Trophée Andros. Het Franse kampioenschap op ijs, met elektrische wagens, heeft nog steeds een zeer hoog niveau, maar lijkt vooral Fransen aan te spreken. Enzo Ide vervoegde de tricolore competitie en kwam met een glimlach terug.