Day

december 7, 2020

NASCAR Euro: moeilijk weekend voor Longin

Tijdens de finale van de NASCAR Whelen Euro Series, afgelopen weekend op het Circuit Ricardo Tormo in het Spaanse Valencia, toonde Stienes Longin zich opnieuw als één van de snelste rijders van het Europese luik van het grootste stockcar-kampioenschap ter wereld.

WRC 2020: en de snelste… is Thierry Neuville

Het WK Rally 2020 is afgelopen en daarmee ook het negende volledige seizoen van onze landgenoot Thierry Neuville in de rallysport op het hoogste niveau. Samen met zijn vaste corijder Nicolas Gilsoul kende hij een vreemd jaar dat niet de verwachtingen inloste, maar wie spreekt van een slecht seizoen, mag dringend naar een herscholing rallysport.

De nieuwe Porsche 911 GT3 Cup

De nieuwe Porsche 911 GT3 Cup draait zijn laatste ronden incognito: de volgende generatie 911 die bestemd is voor de Porsche Mobil 1 Supercup en de geselecteerde nationale Carrera Cups krijgt over afzienbare tijd groen licht voor het seizoen 2021.

Fiesta Cup: Belgium Racing en Tomas De Backer samen verder

De Ford Fiesta Sprint Cup heeft gedurende de drie voorbije seizoenen voldoende bewezen dat het een ideale kweekvijver is voor jonge beginnende coureurs. Zo domineerde 22-jarige Tomas De Backer gedurende de voorbije kort uitgevallen Ford-competitie de Junior-klasse en greep de coureur van de #97 Belgium Racing/Ford Peerlings slechts nipt naast de grootste beker!