Day

mei 14, 2020

Wat doet Tom Feyaerts in corona-tijden?

Omdat wij de autosport een zeer warm hart toedragen, blijven we ook in deze vervelende tijden actief. Heel wat rijders, teambazen, fotografen medewerkers en fans moeten noodgedwongen van de circuits en rallywegen wegblijven, maar wat doen zij in tussentijd? Vandag hadden we Tom Feyaerts aan de lijn, vorig jaar actief in de Ford Fiesta Cup.

Corona-verhalen: een Corolla, een parfum en een gekke marketeer

Racen tegen kanker, een Belgische Ferrari in Le Mans, een monovolume van Peugeot in de 24 Uur van Spa, Spirit of Belgium in de F3000, Moneytron, Plastic Bertrand, Germaine Jackson en een Kever die een Porsche werd… het zijn maar enkele van de vele ideeën ontsproten aan het brein van Pascal Witmeur

WRC: home shakedown met Ott Tänak

De volgende aflevering in de Home Shakedown reeks van Hyundai Motorsport is met uittredend wereldkampioen WRC Ott Tänak. De Est heeft de lockdown doorgebracht met zijn familie in Estland. Ott is een nieuwkomer dit seizoen is ons team.

Circuit: Koen en Kris Wauters slaan handen in elkaar met Belgium Racing

Terwijl de coronapandemie onze dagelijkse samenleving nog steeds stevig in haar greep houdt, bereidt viervoudig 24 Uur van Zolder-winnaar Belgium Racing het autosportseizoen 2020 voor. Zoals eerder gemeld heeft de regerende Belcar-kampioen de intentie om zijn titel te verdedigen met de Lamborghini Huracán Super Trofeo, maar anderzijds blijft het Limburgse team ook Porsche trouw, het merk waarmee het al zoveel successen behaalde.