Day

maart 26, 2020

WRC: Hyundai Motorsport Q&A met Andrea Adamo

Sinds de beslissing om de Rally van Mexico vroegtijdig te stoppen, zijn de werknemers van Hyundai Motorsport teruggekeerd naar Europa. Door de maatregelen van de overheid, zijn de ze genoodzaakt om vanop afstand te werken. We kunnen wel stellen dat er voorlopig nog geen gevallen van coronavirus zijn binnen het team. In deze onvoorziene omstandigheden steken we iedereen een hart onder de riem die getroffen zijn door het coronavirus. Over deze moeilijke periode spraken we met teambaas Andrea Adamo vanuit zijn thuisbasis in Beieren.

Circuit Zolder: update van de werken

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.6″][et_pb_row _builder_version=”4.0.6″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.0.6″][et_pb_text _builder_version=”4.0.6″ hover_enabled=”0″] Ondertussen wordt er in Zolder verder gewerkt voor het nieuwe seizoen dat later start....
Read More

BRC: Spa Rally gaat door op 12 en 13 december

Belofte maakt schuld… Op het moment dat het uitstel van de editie 2020 van de Spa Rally moest worden bekend gemaakt liet het team van DG Sport meteen weten dat ze de moed niet zou laten zakken, en dat ze er alles zouden aan doen om deze blikvanger van het Belgian Rally Championship later dit jaar te organiseren.