Day

maart 17, 2020

F1: open brief aan de fans

Vandaag kwam met Chase Carey, Formule 1-baas met een open brief voor de fans. In de brief biedt hij onder meer zijn excuses aan en blikt hij vooruit naar de toekomst van F1 in 2020.

Rally: de Alpine A110 debuteert en wint in Touquet

Vorige vrijdag en zaterdag vond de Rally Le Touquet plaats. Alpine nam deel met twee A110 Rally wagens. François Delecour en Jean-Rodolphe Guigonnet wonnen met hun A110 in de RGT16-categorie (tweewielaandrijving). De wagen presteerde goed en was betrouwbaar.

Rally: de nieuwe Fiesta R4 van M-Sport

Met veel trots kondigt M-Sport Polen de nieuwe EcoBoost Ford Fiesta Rally4 aan, doe op elk vlak verbeterd is. De Fiesta R4 is de eerste R4-wagen die werd goedgekeurd door de FIA voor het nieuwe seizoen.

Rallycross: Enzo Ide naar EK!

Het nieuws leest als een sprookje in moeilijke tijden: het Zweedse rallycrossteam JC Raceteknik en onze landgenoot Enzo Ide stappen samen in het Rallycross European Championship.

WTCR: Norbert Michelisz verdedigt zijn titel in een Hyundai i30

Gisteren heeft de Hongaar Norbert Michelisz bekend gemaakt dat hij zijn titel in WTCR zal verdedigen in een Hyundai Motorsport i30 N TCR. Hij is een van de vier rijders die dit seizoen uitkomen voor Hyundai. Samen met de Italiaan Gabriele Tarquini (voormalig WTCR-kampioen) zal hij racen voor het Hyundai LUKOIL Squadra Corse team. De andere twee rijders voor Hyundai zijn de Duitser Luca Engstler en de Nederlander Nicky Catsburg, een nieuwkomen binnen WTCR.